Indignats i el futur del país

29 Juny 2011 a les 13:46 | Arxivat a Politics, Thoughts | 3 comentaris
Etiquetes: ,

Gran reflexió de Carles Boix al diari “Ara”:

“(…) El moviment dels indignats és una gran mala notícia per a Catalunya. El nostre país es debat, no sé si amb gaires forces, entre formar part, amb els sectors econòmics brillants que encara li queden, de l’Europa carolíngia o ser una província d’Espanya. El discurs dels indignats amenaça d’empènyer-la cap a la segona i el seu moviment eternament cíclic entre l’especulació i el populisme. Tinguem-ho present a l’hora de prendre partit: la seva victòria convertiria una crisi conjuntural en una llarga decadència”.

No cal dir massa cosa més. Potser que ens posem a treballar com un poble seriós d’una vegada. Ens hi juguem massa per anar jugant a “revolucionaris” de càmping.

Francament, n’estic ben tip de tant estultícia i ceguesa.

3 comentaris »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Totalment d’acord, aviam si esdevenim carolingis altre cop, d’una punyetera vegada.

  2. Doncs a mi em sembla un missatge lògic de la part del pensament que representa, com em sembla lògic el paper que han fet les acampades. Els he donat i els dono suport, tot i no estar d’acord en alguns dels seus postulats, perquè penso que ja era hora que una part de la població que vivia auto-marginada de la significació política passin al davant i diguin allò que pensen. Aquestes situacions són de tensió, de pols, i pel comú dels mortals resulten caòtiques i desagradables, però és el que ha de ser el més normal en una societat que no sigui una dictadura. Què en sortirà de tot plegat? Bé, el temps ens ho dirà, però el que hem de tenir clar és que no hem de donar mai un xec en blanc als governants, de cap signe. Sinó, després, passa el que passa.

  3. Alyebard: quan entenguem que d’espanyols només tenim el que vulguem tenir i que si no en volem tenir res, també tenim arguments per no tenir-ne.

    Clídice: estem d’acord en què els governants no han de tenir un xec en blanc però hi ha altres maneres d’exercir aquest control per part de la ciutadania. El tema dels “indignats” s’ha magnificat de manera artificial. És molt més marginal del que ens han volgut fer creure. Només cal veure l’exagerada cobertura que li ha donat TV3 en els seus telenotícies i en el vergonyant “30 minuts” que va tractar el tema.
    No sé, això dels ‘indignats’ fa una mica de pudor. A qui beneficia? Als catalans no… Y hasta aquí puedo leer. M’explico?


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.
Entries i comentaris feeds.

%d bloggers like this: